عضویت ایران در پروژه‌های بین‌المللی مرتبط با شتابگرها فرصت بسیار معتنمی برای توسعه‌ی تکنولوژی و فناوری و همچنین تعمیق دانش ما نسبت به جهان پیرامونمان فراهم می‌آورد. ایران به عنوان عضو موسس چشمه‌ی نور سزامی (SESAME) که در اردن و با مشارکت کشورهای خاور میانه راه‌اندازی شده است تا کنون نقش موثری داشته است. این عضویت می‌بایست به عنوان نقطه‌ی عطفی در صنایع کشور در زمینه‌ی ساخت تجهیزات مربوط به کنترل و هدایت پرتو تلقی گردد و بهترین بهره‌وری از آن اتفاق بیفتد.

این عضویت همچنین فرصت ویژه‌ای برای بهره بردن از یک آزمایشگاه پیشرفته برای شناخت ساختار مواد برای ما فراهم می‌آورد.

عضویت چند موسسه و دانشگاه ایرانی در آزمایش‌های «مرکز تحقیقات هسته‌ای اروپا (سرن)» نیز سرآغاز یک مسیر طولانی برای مشارکت در پیشبرد لبه‌های علم و همچنین انتقال دانش و فناوری های مرتبط به داخل کشور می‌باشد.

 

دانشگاه صنعتی اصفهان، با توجه به سابقه‌ی درخشان در مشارکت در هر دو زمینه، در نظر دارد یک همایش یک روزه برای «معرفی ظرفیت‌های همکاری با سرن و سزامی» در تاریخ ۵ تیرماه ۱۴۰۲ برگزار نماید. در این همایش یک روزه پس از مروری بر تاریخچه‌ی روابط با این دو مرکز علمی، پتانسیل های حاصل از مشارکت با این دو مرکز از دیدگاه‌های مختلف و در سه محور مورد بررسی قرار خواهند گرفت:

  1. کاربری های ممکن برای شرکت های صنعتی و دانش بنیان
  2. کاربردهای علمی-پژوهشی
  3. امکانات موجود برای مشارکت در ساخت قطعات

مخاطبان این همایش علاوه بر جامعه‌ی دانشگاهی و دانشجویان، شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان در زمینه‌های مرتبط می‌باشد.

 

فرصت ثبت نام در این برنامه تا تاریخ ۳۱ خرداد می‌باشد.

 

Starts
Ends
Asia/Tehran
دانشگاه صنعتی اصفهان
تالار شیخ بهائی
Go to map

مهلت ثبت نام تا روز ۲ تیر تمدید شد.

درخواست
امکان درخواست ثبت نام در این رویداد وجود دارد

ارتقاء امنیت وب با وف بومی