19–27 Aug 2023
دانشگاه صنعتی اصفهان
Asia/Tehran timezone

دومین مدرسه تابستانه افق های نو در فیزیک

دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان به منظور تقویت و گسترش رشته فیزیک، رویداد "مدرسه تابستانه افق‌های نو در فیزیک" را برای دومین سال متوالی برگزار می‌کند ( نخستین مدرسه). در این مدرسه دانشجویان سالها‌ی میانی کارشناسی فیزیک با زمینه‌های جدید پژوهشی در زیرشاخه‌های مختلف فیزیک آشنا خواهند شد. دانشجویان پذیرفته شده در این دوره پس از آشنائی مقدماتی با شاخه‌های مختلف فیزیک، فرصت یادگیری روش‌های تحقیقاتی در زمینه‌های مختلف را خواهند داشت. شرکت در این مدرسه می‌تواند اولین تجربه‌ی مشارکت در یک پژوهش علمی واقعی را به ارمغان داشته باشد.

• سطح برنامه:مدرسه تابستانه در سطح ملی برگزار می شود.
  • مجموعه هدف: دانشجویان مقطع کارشناسی فیزیک با تاکید بر سالهای دوم و سوم (ورودی های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰) از تمامی دانشگاه های سراسر کشور
  • امکان پذیرش دانشجویان مهندسی برق/کامپیوتر که علاقه‌مند به ادامه ‌ی تحصیل در رشته‌ی فیزیک هستند نیز وجود دارد.
  • ظرفیت و نحوه انتخاب:حداکثر تعداد ۴۰ نفر از میان متقاضیان بر مبنای معدل، رزومه، توصیه نامه و سایر سوابق آموزشی و پژوهشی
  • زمان و مکان:۲۸ مرداد تا ۵ شهریور ۱۴۰۲ – دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان (حضوری)
  • برنامه‌های جانبی:بازدید از مکانهای علمی و دیدنی شهر اصفهان

ساختار برنامه

این مدرسه‌ی ۹ روزه به دو بخش تقسیم می‌شود

• سخنرانی‌های آموزشی توسط اعضای هیات علمی دانشکده فیزیک در بخش صبح. محور سخنرانی‌ها موضوعات روز در زیرشاخه‌های فیزیک خواهد بود.
  • پروژه‌های پژوهشی کوچک در بخش بعدازظهر که در آن، هر شرکت کننده یک پروژه خردمقیاس با یکی از استادان دوره و یا گروه پژوهشی وی، پیش خواهد برد.

علاوه‌بر این، در یک کارگاه کوتاه، بخش‌های کاربردی در زبان برنامه‌نویسی پایتون که برای اجرای پروژه‌ها مورد نیاز است تدریس خواهد شد.

توضیحات مربوط به دوره‌ی آموزشی و پروژه‌ها را می‌توانید در این صفحه مشاهده کنید.

پایان دوره

• شرکت کنندگان در یک سخنرانی کوتاه نتایج پروژه‌ی خود را ارائه خواهند کرد.
  • به شرکت کنندگان در صورت رضایت استاد پروژه و ارائه‌ی موفق گزارش، گواهی شرکت در مدرسه اعطا خواهد شد.

درخواست ثبت نام

دانشجویان علاقه‌مند از دانشگاه‌های سراسر کشور تا ۱۵ تیر فرصت دارند تا از طریق فرم ثبت نام اطلاعات خود را برای کمیته‌ی برگزارکننده‌ی مدرسه ارسال نمایند. فرایند انتخاب شرکت‌کنندگان بر اساس اطلاعات ارسالی انجام خواهد شد و نتایج تا انتهای تیرماه به درخواست کنندگان اطلاع داده خواهد شد. لطفا نکات زیر را برای ثبت نام در نظر داشته باشید:

• در صورت پذیرفته شدن، هزینه ای از شرکت کنندگان دریافت نمی شود و هزینه های اقامت و نهار بر عهده برگزار کنندگان خواهد بود.
  • تمام اطلاعات باید به صورت کامل تا تاریخ تعیین شده ارسال گردد. پرونده‌های ناقص مورد بررسی قرار نخواهند گرفت.
  • ارسال یک توصیه نامه ضروری می باشد
  • ضمیمه کردن فایل تاییدیه دانشگاه/دانشکده محل تحصیل در تایید رتبه‌ی دانشجو در بین هم دوره‌ها الزامی است.
    • با توجه به پیش رو بودن زمان امتحانات پایان ترم، توصیه میشود هرچه زودتر برای دریافت این نامه اقدام نمایید.
    • نمونه‌ی متن نامه‌ی مورد نظر را میتوانید در این آدرس ملاحظه فرمایید
    • این نامه بهتر است در سربرگ دانشگاه تهیه و تصویر آن از طریق فرم ثبت نام ارسال شود
Starts
Ends